Καβάλα: Συνάντηση για τα οδικά έργα της Εγνατίας Οδού ΑΕ

Καβάλα: Συνάντηση για τα οδικά έργα της Εγνατίας Οδού ΑΕ

Πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη σύσκεψη μεταξύ των υπηρεσιακών παραγόντων της Εγνατίας Οδού ΑΕ, των υπαλλήλων των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων των ΠΕ Καβάλας και Δράμας και των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων Καβάλας και Νέστου.

Έγινε μία διεξοδική συζήτηση προκειμένου να διαπιστωθούν η πορεία και η πρόοδος των έργων που έχει αναλάβει η Εγνατία Οδός ΑΕ. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο κάθετος άξονας Καβάλας-Δράμας, η Περιμετρική οδός Καβάλας, η πεσμένη γέφυρα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού καθώς επίσης η μετατροπή του ημικόμβου της Πέρνης σε ανισόπεδο κόμβο και η διαπλάτυνση του οδοστρώματος του οδικού δικτύου που οδηγεί στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος.

Στο τέλος της σύσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, δήλωσε ότι ήταν μία χρήσιμη και εποικοδομητική τεχνικής φύσεως συνάντηση. Τέθηκαν αναλυτικά τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση των μελετών ώστε στη συνέχεια να δημοπρατηθούν τα οδικά έργα που θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή, τουριστική και οικονομική αναβάθμιση της ΠΕ Καβάλας.

www.ert.gr

Σάκης Ασβεστάς