HTC Wildfire R70: Επίσημα με τριπλή κάμερα, Helio P23 και microUSB

Techblog.gr

HTC Wildfire OP70 Official

Η HTC κάποτε ήταν από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των Android smartphones. Όμως, τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί εν μέρη από το προσκήνιο, ενώ αρκετοί πιστεύουν ότι θα απομακρυνθεί οριστικά από την αγορά των smartphones. Παρ’ όλα αυτά, η κατασκευάστρια δεν σταματά την ανάπτυξη νέων προϊόντων, και τώρα ανακοίνωσε το HTC Wildfire R70, ένα entry-level smartphone.

Χαρακτηριστικά

Το HTC Wildfire R70 έχει 6,53 ιντσών LCD οθόνη με ανάλυση 720×1.560 pixels και waterdrop notch το οποίο στεγάζει την selfie κάμερα 8MP. Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε τον οκταπύρηνο MediaTek Helio P23 με τη Mali-G72MP1 GPU. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 2GB μνήμη RAM και 32GB επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης.

Στον τομέα των καμερών, το HTC Wildfire R70 έχει τρεις κάθετα τοποθετημένες κάμερες. Στο module υπάρχουν η κύρια 16MP, ένας αισθητήρας βάθους 2MP και μία macro 2MP.

Κατά τα άλλα, το HTC Wildfire R70 έχει μπαταρία 4.000mAh με φόρτιση 10W. Στον τομέα της συνδεσιμότητας θα βρούμε Bluetooth 4.2, θύρα microUSB και δέκτη ραδιοφώνου. Ακόμη, το smartphone τρέχει Android 9, έχει τυπικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω όψη, και κλασική θύρα ακουστικών.

Τιμή και διαθεσιμότητα

H εταιρεία δεν αποκάλυψε την τιμή του HTC Wildfire R70, ούτε πληροφορίες για τη διεθνή διαθεσιμότητα του. Ως τώρα, είναι μόνο γνωστό ότι θα γίνει διαθέσιμο στην Ινδία και στην Ταϊλάνδη σε δύο χρώματα, Aurora Blue και Night Black.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος