Black Shark 3: Θα έχει μαγνητική θύρα φόρτισης και ταχυφόρτιση 65W

Techblog.gr

Η παρουσίαση του Black Shark 3 έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαρτίου, στην Κίνα. Ως τώρα, η κατασκευάστρια έχει μοιραστεί μαζί μας αρκετές πληροφορίες για το smartphone, μέσω teasers.

Φόρτιση με μαγνητικό καλώδιο

Το Shark 3 θα κυκλοφορήσει από την Black Shark, το ανεξάρτητο gaming brand της Xiaomi. Ο CEO της δεύτερης, Lei Jun, αποκάλυψε ότι το smartphone θα βγει στην αγορά σε δύο εκδόσεις, τη βασική και την Pro.

Η μπαταρία της βασικής έκδοσης του Black Shark 3 θα έχει χωρητικότητα 4.720mAh, ενώ η Pro έκδοση θα έχει μπαταρία 5.000mAh. Και οι δύο εκδόσεις θα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση μέχρι 65W, αυτό σημαίνει ότι θα είναι δυνατή η φόρτιση του 60% της χωρητικότητας της μπαταρίας μέσα σε μόλις 15 λεπτά.

Black Shark 3 Magnet Charge

Επιπλέον, η μπαταρία θα έχει dual-cell design και θα υποστηρίζει φόρτιση τόσο μέσω μαγνητικού καλωδίου όσο και μέσω της κλασικής θύρας USB type-C. Και οι δύο εκδόσεις του Shark 3 θα έχουν κλασική θύρα ακουστικών.

Κατά τα άλλα, το Black Shark 3 εμφανίστηκε στο AnTuTu με QHD οθόνη και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Στο εσωτερικό του έχει τον Snapdragon 865 με 12GB μνήμη RAM, 512GB εσωτερικό χώρο, και 5G chipset. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αρκετές επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τις διαφορές των δύο εκδόσεων.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος