Apple AirPods: Νέο κάλυμμα θήκης που μοιάζει με Game Boy

Techblog.gr

Elago AirPods Game Boy Case

Τα AirPods είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και τα χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τόσο κάτοχοι iPhone όσο και χρήστες Android. Ωστόσο, τα ασύρματα ακουστικά της Apple δεν προσφέρουν δυνατότητες εξατομίκευσης, κυκλοφορούν μόνο σε άσπρο χρώμα. Βέβαια, αν κάποιος θέλει χαράσσει πάνω στη θήκη τους κάποιο emoji ή το όνομα του, αλλά και πάλι ποια η ουσία;

Το κάλυμμα που αλλάζει τα πάντα

Για χρόνια οι οπαδοί των AirPods ζητούν μία μαύρη έκδοσή, η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Η εταιρεία ColorWare προσφέρει custom εκδόσεις των AirPods και της θήκης τους σε ποικιλία χρωμάτων, και τώρα η Elago αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα ιδιαίτερο κάλυμμα για τη θήκη των ασύρματων ακουστικών της Apple.

To AW5 AirPods κάλυμμα της Elago είναι συμβατό με τα πρώτης και δεύτερης γενιάς AirPods και μοιάζει με Game Boy. Ωστόσο, η εταιρεία αναφέρεται στο design του καλύμματος ως “classic game player design”, προφανώς για να αποφύγει νομικές επιπλοκές.

Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη με αποτέλεσμα να είναι εύκαμπτο και ανθεκτικό, ενώ προστατεύει τη θήκη από τις πτώσεις. Φυσικά, τα κουμπιά και η οθόνη που υπάρχουν στο κάλυμμα δεν είναι λειτουργικά.

Στο εσωτερικό από το καπάκι του καλύμματος υπάρχει μία ειδική αντιολισθητική επίστρωση που επιτρέπει στο AW5 να εφαρμόζει τέλεια στη θήκη των AirPods και να μην βγαίνει εύκολα.

Το AW5 έχει ένα κλιπ που επιτρέπει στον χρήστη να κρεμάει τη θήκη στα κλειδιά, τη τσάντα, ή το παντελόνι του. Επίσης, το κάλυμμα είναι συμβατό με ασύρματη φόρτιση, σε περίπτωση που κάποιος διαθέτει AirPods Wireless Charging Case.

Τέλος, το κάλυμμα AW5 είναι διαθέσιμο στο κλασικό γκρι χρώμα του Game Boy, καθώς και σε μαύρο. Όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει το κάλυμμα της θήκης των AirPods μπορεί να το προμηθευτεί από το Amazon για €16.

Elago AirPods Game Boy Case

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος