Xiaomi Mi 10 Lite: Τα πρώτα renders αποκαλύπτουν στρογγυλό module και punch hole

Techblog.gr

Xiaomi Mi 10 Lite Leak Design

Η Xiaomi πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε τα νέα Mi 10, εντυπωσιάζοντας το κοινό και το DxOMark με την πενταπλή κάμερα 108MP. Τώρα, η κινέζικη κατασκευάστρια ετοιμάζει την πιο οικονομική έκδοση της σειράς, το Xiaomi Mi 10 Lite.

Χαρακτηριστικά, σχεδιασμός και τιμή

Σήμερα εμφανίστηκαν τα πρώτα renders του Mi 10 Lite τα οποία αποκαλύπτουν το σχεδιασμό της mid-range συσκευής. Αρχικά, όπως είναι εμφανές, η Xiaomi υιοθετεί και στο Lite full-screen σχεδιασμό με συμμετρικά μικρά bezels, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και punch hole στην αριστερή γωνία.

Στην πίσω όψη του Xiaomi Mi 10 Lite αντί για ένα κάθετο module καμερών έχει ένα στρογγυλό το οποίο στεγάζει τέσσερις κάμερες. Γύρω από το module υπάρχει ένας chromatic δακτύλιος και κάτω από αυτό το LED flash. Οι φήμες θέλουν την κύρια να είναι στα 64MP, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις υπόλοιπες τρεις.

Η πίσω όψη αν και γυαλιστερή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κατασκευασμένη από πολυανθρακικό ή πλαστικό υλικό, και όχι γυαλί. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, λέγεται ότι το Mi 10 Lite θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 720G ή 730G ή 765G, 6GB ή 8GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Τέλος, αναμένουμε το Xiaomi Mi 10 Lite να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με τιμή γύρω στα 250€.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος