Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της 13χρονης από την Ορεστιάδα (video)

Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της 13χρονης από την Ορεστιάδα (video)

Η εκδρομή του 1ου γυμνασίου Ορεστιάδας είχε απροσδόκητη κατάληξη για την 13χρονη φωτεινή. Η μαθήτρια παίζοντας με τους συμμαθητές της τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική στήλη και στο νωτιαίο μυελό πέφτοντας στο έδαφος από κούνια παιδικής χαράς.

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του μικρού κοριτσιού έχει συγκλονίσει την τοπική και εκπαιδευτική κοινότητα. Το κλίμα στο σχολείο είναι βαρύ και όλοι εύχονται να αποκατασταθεί η υγεία του παιδιού.

Όπως δήλωσε ο Βασίλης Μαυρίδης, Δήμαρχος Ορεστιάδας: «όσον αφορά στα θέματα διερεύνησης έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα η προανακριτική διαδικασία στην οποία όταν κληθεί ο δήμος θα καταθέσει τις απόψεις του».

Οι ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε η 13χρονη, επιβεβαίωσαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού της και διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και από εκεί σε αυτό της Καβάλας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί από ομάδα νευροχειρουργών.

Σοβαρή αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση της 13χρονης η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Καμπουρίδης, διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Καβάλας, δήλωσε ότι: «παραμένει υπό αγωγή, συνεχίζουμε τις εργαστηριακές εξετάσεις και ευελπιστώ ότι από Δευτέρα θα μπορέσουμε να μπούμε στο χειρουργείο».

Η μικρή Φωτεινή αναμένεται να υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις.

Πηγή: EΡΤ

Σχετική είδηση: Διοικητής Νοσοκομείου Καβάλας: Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση για τη 13χρονη

www.ert.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση