Πύλος:Παρουσίαση του προγράμματος «Μεσσηνία Χωρίς Αδέσποτα»

Πύλος:Παρουσίαση του προγράμματος «Μεσσηνία Χωρίς Αδέσποτα»

Εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος «Μεσσηνία Χωρίς Αδέσποτα» θα πραγματοποιηθεί από την Costa Navarino και το Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, στις 3.30 μ.μ. στο House of Events, Navarino Dunes, Costa Navarino.

To πρόγραμμα «Μεσσηνία Χωρίς Αδέσποτα» υλοποιείται από την Costa Navarino, το «Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dogs’ Voice και στόχο έχει για τα έτη 2019-2022 να εφαρμόσει προγράμματα στειρώσεων αδέσποτων ζωών, εκπαίδευσης για μαθητές, σεμινάρια για δημοτικούς υπαλλήλους και δράσης ευρείας κλίμακας για φιλόζωους πολίτες προκειμένου να κάνει τη Μεσσηνία έναν πρότυπο τόπο για την προστασία των ζώων.

Το πρόγραμμα «Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα» ξεκίνησε στις 22-24 Νοεμβρίου στους Δήμους Πύλου – Νέστoρος και Τριφυλίας, όπου υλοποιήθηκε δράση στειρώσεων αδέσποτων σκύλων.
Το πρόγραμμα αναπτύσσεται στο τρίπτυχο στείρωση, παιδεία, εθελοντισμός ενώ περισσότερες δράσεις είναι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα.

Dogs’ Voice
Τo Dogs’ Voice είναι o μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στηρίζει το έργο 102 φιλοζωικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες, εφαρμόζει ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας αστικής πανίδας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και παρέχει νομική υποστήριξη σε καταγγελίες κακοποίησης ζώων.
Αποστολή του οργανισμού Dogs’ Voice είναι μια Ελλάδα χωρίς αδέσποτα, με πολίτες που σέβονται τα ζώα και τα δίκαιωματά τους.

www.ert.gr

Φιλάνθη Λάγιου