Σκοπευτική Λέσχη Φλώρινας: «Indoor LYNX February 2020»

Σκοπευτική Λέσχη Φλώρινας: «Indoor LYNX February 2020»

87 αθλητές συμμετείχαν στον αγώνα «Indoor LYNX February 2020», που πργαματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2020, στο ΔΑΚ Φλώρινας. Ήταν ο πρώτος αγώνας τοξοβολίας κλειστού χώρου της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, τον Δήμο Φλώρινας και την Π.Ε. Φλώρινας.

Συμμετείχαν δεκαοχτώ αθλητές από την Σκοπευτική Λέσχη Φλώρινας και οι υπόλοιποι ήταν από συλλόγους της Έδεσσας, της Κοζάνης, της Θεσσαλονίκης της Κατερίνης, του Βόλου, των Ιωαννίνων και της Αθήνας.

Το μοναδικό χρυσό μετάλλιο για την ΣΑΛΦ το κατέκτησε η ΑΛΕΥΡΙΔΟΥ Ελένη η οποία κατατάχθηκε στην 1η θέση, στον πρώτο της αγώνα στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο Παγκορασίδων Β΄.

Η ΓΚΛΛΑΦΤΣΕ Σοφία, επίσης στον πρώτο της αγώνα, κατατάχθηκε στην 2η θέση και απέσπασε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο Παγκορασίδων. Επίσης την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κέρδισε και η ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Ερη στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο Κορασίδων.

Στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο Παίδων την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο ΗΛΙΑΣ Αλέξανδρος.

Στην ίδια κατηγορία κατάλαβαν την 4η,5η, και 6η θέση ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Αχίλλειος, ο ΣΤΑΥΡΟΥ Δημήτριος και ο ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ Ευάγγελος αντίστοιχα, με τους δύο τελευταίους να αγωνίζονται πρώτη φορά.

Η ΣΥΓΚΕΛΑΚΗ Αντιγόνη, στον πρώτο της αγώνα στην κατηγορία Ολυμπιακό τόξο Νεανίδων Β’ κατηγορίας, ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου και απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο.

Η ΣΙΚΟΥ Άννα αγωνίστηκε στην κατηγορία Ολυμπιακό τόξο Νεανίδων Α’ κατηγορίας και κατατάχθηκε στην 3η θέση και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Ομοίως και ο ΣΙΣΚΟΣ Ιωάννης στην αντίστοιχη Εφήβων Α’ κατηγορίας κατάλαβε την 3η θέση και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.

Στις κατηγορίες των μεγαλύτερων ηλικιών ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Σωτήριος κατατάχθηκε στην 2η θέση στην κατηγορία, αναπτυξιακού χαρακτήρα, INSTICTIV και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο, ενώ η ΒΟΓΛΗ Νικολέτα στην επίσης αναπτυξιακού χαρακτήρα κατηγορία LONG BOW γυναικών αγωνίστηκε χωρίς συναγωνισμό αλλά συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες συμμετοχές της ΣΑΛΦ, στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Γυναικών Β’ (18m) η ΚΕΣΙΔΟΥ Άννα κατατάχθηκε στην 4η θέση, η ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη στην 10η θέση και η ΜΠΑΖΟΠΟΥΛΟΥ Δήμητρα στην 12η θέση.

Στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Ανδρών Β’ (18m) ο ΠΑΠΟΥΤΖΗΣ Λάζαρος κατατάχθηκε στην 8η θέση, ο ΜΠΟΣΔΕΛΕΚΙΔΗΣ Παντελής στην 9η και ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταύρος στην 11η θέση.

 

www.ert.gr

ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΖΕΛΗ