Σ. Νικολάου: Τζακούζι σε κελί και πάρτι στις φυλακές Κορυδαλλού

Έως και τζακούζι βρήκαν σε κελί των φυλακών Κορυδαλλού οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, όπως είπε σήμερα η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Μιλώντας στον «ΣΚΑΪ 100,3», σημείωσε ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα κελιά των φυλακών δεν έκλειναν ποτέ το βράδυ, με αποτέλεσμα οι κρατούμενοι να πηγαίνουν από το ένα κελί στο άλλο, να παίζουν χαρτιά, αλλά και να κάνουν πάρτι.

Πλέον, όπως ανέφερε, και το τζακούζι ξηλώθηκε και τα κελιά το βράδυ κλειδώνουν κανονικά, από τον Αύγουστο.

Για τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο, διαδικασία για την οποία οποία η ίδια έχει αναλάβει γενική συντονίστρια, είπε πως στόχος είναι να ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2022, είπε πάντως ότι κάτι τέτοιο είναι φιλόδοξος στόχος.

Η κ. Νικολάου τόνισε ότι ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει για το τι θα γίνει στη θέση των φυλακών στον Κορυδαλλό.

Δήλωσε, τέλος, ότι σε έναν με δύο μήνες θα έχει λυθεί το πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού στις φυλακές.

Συνάντηση με τη δημοτική Αρχή Ασπροπύργου

Στο μεταξύ, η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής συναντήθηκε το μεσημέρι με τον δήμαρχο Ασπροπύργου, Νίκο Μελετίου, και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Θεμιστοκλή Τσόκα, σε συνέχεια συζητήσεων για ζητήματα ασφάλειας κοινού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με την κ. Νικολάου, τόσο για την περιοχή του Θριάσιου γενικότερα, όσο και ειδικότερα για τον Ασπρόπυργο, έχει προκύψει, μέσα από συζητήσεις και κοινές επεξεργασίες, η ανάγκη σχεδιασμού και υλοποίησης ενός προγράμματος πολιτικών ασφαλείας για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Οι συναντήσεις θα επαναληφθούν, ώστε το συντομότερο δυνατόν να αρχίσει η εφαρμογή συγκεκριμένων δράσεων του κοινού σχεδίου.


Αφήστε μια απάντηση