Lenovo Legion Gaming Smartphone: Ο αντίπαλος του ROG Phone 2 με Snapdragon 865

Techblog.gr

Lenovo Legion Gaming Smartphone First Teaser Snapdragon 865

Η Lenovo διαθέτει το δικό της gaming brand, το οποίο ονομάζεται Legion. Μέχρι σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα του PC gaming, αλλά τώρα ετοιμάζεται να κάνει την είσοδο της και στην αγορά των gaming smartphones, με το επερχόμενο Lenovo Legion Gaming Smartphone.

Τι γνωρίζουμε για το έξυπνο τηλέφωνο

Πρόσφατα, η εταιρεία επιβεβαίωσε μέσω μιας δημοσίευσης της στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo ότι το φερόμενο ως Legion Gaming Smartphone θα κρύβει στο εσωτερικό του το τελευταίο flagship chipset της Qualcomm, τον Snapdragon 865.

Το Lenovo Legion Gaming Smartphone θα βρεθεί αντιμέτωπο με τα smartphones των Razer, Black Shark, Nubia Red Magic και ASUS ROG. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά οι πραγματικοί αντίπαλοι του φαίνεται ότι θα είναι το Nubia Red Magic 5G που θα κυκλοφορήσει σύντομα, το επερχόμενο Black Shark 3, και το Asus ROG Phone 2.

Πέρα από τον Snapdragon 865 που έρχεται πακέτο με την Adreno 650 και προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G, περιμένουμε το Legion Gaming Smartphone να έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, LPDDR5 μνήμη RAM, UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο, υποστήριξη Wi-Fi 6, μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα για την ημερομηνία ανακοίνωσης και διάθεσης του Lenovo Legion Gaming Smartphone, ούτε για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος