Καλαμάτα: Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Μεσσηνίας για την ενίσχυση της ΟΠΚΕ

Καλαμάτα: Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Μεσσηνίας για την ενίσχυση της ΟΠΚΕ

«Δεν ήρθαν 10 νέοι αστυνομικοί για την ΟΠΚΕ στο νομό μας όπως αναγράφεται τις τελευταίες ημέρες στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας.

Η Ένωση επισημαίνει πως -ως συνδικαλιστικός φορέας- η ίδια στάθηκε δίπλα στους τοπικούς φορείς προκειμένου να βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία μας και διευκρινίζει πως οι 10 αστυνομικοί με τους οποίους ενισχυθηκε η ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. της Διευθύνσεως Μεσσηνίας προέρχονται από άλλες Υπηρεσίες της και σε καμία περίπτωση δεν είναι νέοι Αστυνομικοί που εντάσσονται στην οργανική της δύναμη.
«Αυτό το γεγονός», συνεχίζει η Ενωση «σε συνάρτηση με τον μεγάλο αριθμό συναδέλφων που ενισχύουν άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος των μεταναστευτικών ροών έχει αποδυναμώσει τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού κι έτσι είμαστε αναγκασμένοι να εμείνουμε στην πάγια θέση μας για αύξηση των οργανικών θέσεων της Διευθύνσεώς μας προκειμένου να είναι δυνατή η ενίσχυσή μας μέσω των ετήσιων τακτικών και έκτακτων μεταθέσεων. Η λύση ενός προβλήματος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελεί η ίδια πρόβλημα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

www.ert.gr

Μαρία Τομαρά