Xiaomi Mi 10: Χαρακτηριστικά κάμερας, δείγματα βίντεο και εικόνας

Techblog.gr

Σε δύο ημέρες η κινέζικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro. Όπως ήταν αναμενόμενο τα leaks έχουν αυξηθεί αισθητά. Αυτή τη φορά, μάθαμε λεπτομέρειες για τις κάμερες τους και διέρρευσαν τα πρώτα δείγματα.

Οι κάμερες και οι δυνατότητες τους

Τα Xiaomi Mi 10 θα έχουν τετραπλή κάμερα 108MP+48MP+12MP+8MP με υποστήριξη 50x ζουμ, εγγραφή σε αναλογία 2.35:1, Flicker, HEIF και OIS. Επιπλέον, η selfie κάμερα των επερχόμενων flagships θα υποστηρίζει slow-motion βίντεο στα 120fps.

Τα αρχεία HEIF που θα υποστηρίζουν τα Mi 10 βοηθούν στην εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αναφορές τα HEIF προσφέρουν 50% μικρότερα αρχεία εικόνας, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ένα smartphones που τραβάει φωτογραφίες 27MP.

Xiaomi Mi 10 Camera Samples Video Image

Στις παρακάτω εικόνες βλέπουμε δύο σετ φωτογραφιών. Οι δύο πρώτες εικόνες φαίνεται ότι είναι στα 108MP ή pixel-binned στα 27MP, ενώ οι άλλες δύο είναι τμήματα των αρχικών φωτογραφιών. Στόχο της εταιρείας είναι να δείξει τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες που καταγράφει ο τεράστιος αισθητήρας 1/1.33 των Xiaomi Mi 10.


Xiaomi Mi 10 Camera Samples Video Image

Xiaomi Mi 10 Camera Samples Video Image

Επιπλέον, έχουν διαρρεύσει βίντεο τα οποία αποκαλύπτουν διάφορες δυνατότητες των καμερών που διαθέτουν τα Mi 10. Στο βίντεο που υπάρχει στην κορυφή του άρθρου μπορείτε να δείτε την ταχύτητα λήψης που εξασφαλίζουν ο Snapdragon 865, ο νέος ISP, η LPDDR5 και ο UFS 3.0 αποθηκευτικός χώρος.

Τέλος, στην πηγή θα βρείτε ένα βίντεο που δείχνει τις κινηματογραφικές δυνατότητες των Xiaomi Mi 10 και μάλιστα σε ανάλυση 8K, σύμφωνα με το SparrowsNews.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος