Δ. Μακεδονία: Κοπές βασιλόπιτας

Δ. Μακεδονία: Κοπές βασιλόπιτας

 

Κοζάνη: Θεία λειτουργία Συλλόγου Κοζαντιών Νομού Χαλκιδικής

Θεία λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Νικάνωρα θα τελέσει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Καζαντιών Νομού Χαλκιδικής «Ο Άγιος Νικάνωρ». Μετά τη Θεία λειτουργία θα ακολουθήσει καφές και κοπή Βασιλόπιτας στην καφετέρια «SOLD OUT».

 

Κοζάνη: Χορός Αστυνομικών Υπαλλήλων

Τον ετήσιο χορό της διοργανώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης το Σάββατο 08-02-2020 στις 22:00 στην αίθουσα Κύκλον by Κοσμοκίνηση με τον Ανδρέα Στάμο στο τραγούδι.

 

Κοζάνη: Χορός Ευξείνου Λέσχης

Τον ετήσιο χορό της θα πραγματοποιήσει η Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης το Σάββατο 8/2/2020 στο κέντρο «Ακρίτας» στα Αλωνάκια Κοζάνης

Κοζάνη: Μουσικοχορευτική εκδήλωση Συλλόγου Αγίου Αθανασίου

Την ετήσια μουσικο-χορευτική του εκδήλωση πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Κοζάνης, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου από τις 20:30 στο κέντρο διασκέδασης «Υδρόγειος» στη Ροδιανή Κοζάνης.

 

Κοζάνη: Κοπή βασιλόπιτας «Γέφυρα Ζωής»

Εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:30 στο Μπαρ μεζεδοπωλείο «Παπαγάλος».

 

Κοζάνη: Κοπή πίτας Οικολογικής Κίνησης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει η Οικολογική Κίνηση Κοζάνης την Κυριακή, 9 Φεβρουάριου 2020, στις  12 το μεσημέρι στο εξωκλήσι του ψηλού Αι Λια.

 

Κοζάνη: Εκδήλωση Διπλωματούχων Αγρονόμων

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:00 στην «Οινάνθη» στην Κοζάνη.

 

Κοπή πίτας

Το παράρτημα Πτολεμαΐδας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης- Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας- ΠΕΑΕΑ  ΔΣΕ- κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του  την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στα γραφεία του ( Βασιλίσσης Σοφίας 34 και Πόντου  Πτολεμαΐδα)

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

 

Καστοριά: Κοπή πίτας συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων και φίλων λίμνης Ορεστιάδας, την Κυριακή 9/2/2020, στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Απόζαρι στη βόρεια παραλία.

www.ert.gr

Θωμάς Νασιάδης