Συνάντηση βουλευτών Ν.Δ. με τον Αμερικανό Πρέσβη-Ενδιαφέρον για το λιμάνι του Βόλου

Συνάντηση βουλευτών Ν.Δ. με τον Αμερικανό Πρέσβη-Ενδιαφέρον για το λιμάνι του Βόλου

Με τον Αμερικανό Πρέσβη, κ. Geoffrey Pyatt, συναντήθηκαν οι βουλευτές Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος, Ζέττα Μακρή, Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Γενικοί Γραμματείς Τουρισμού και Οικονομικών, Κωνσταντίνος Λούλης και Χρήστος Τριαντόπουλος, αντίστοιχα, ενώ παραβρέθηκε και ο Γεώργιος Ξηραδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «XRTC Business Consultants» και υποψήφιος ευρωβουλευτής Ν.Δ..

Ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Μας έκανε σήμερα την τιμή να μας καλέσει ο Αμερικανός Πρέσβης κ. Geoffrey Pyatt, προκειμένου να συζητήσουμε τις επενδυτικές δυνατότητες που προσφέρει ο Βόλος και η Μαγνησία. Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης ήταν για το μέλλον του λιμανιού του Βόλου, για το οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον μεγάλων αμερικανικών και ελληνικών εταιρειών διαχείρισης λιμένων.

Επίσης, συζητήθηκε και η αμερικανική στρατιωτική παρουσία στο Στεφανοβίκειο και η συνεκπαίδευσή τους, τα τελευταία χρόνια, με την Αεροπορία Στρατού και τους Πεζοναύτες του Βόλου. Ήταν μια παραγωγική και χρήσιμη συζήτηση».

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός Πρέσβης, μετά το πέρας της συνάντησης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των ΗΠΑ για το λιμάνι του Βόλου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για τη φιλοξενία και τη θερμή υποδοχή προς τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις

www.ert.gr

ertweb