Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Βέτας

Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Βέτας

Την παραίτηση του υπέβαλλε  ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανατολικής Σάμου κ. Γιάννης Βέττας του συνδυασμού «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ», του Δήμου Ανατολικής Σάμου.
Ο κ. Γιάννης Βέττας είχε ανακοινώσει την παραίτησή του στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε  με την παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη καθώς δεν ικανοποιήθηκε με τα όσα δήλωσε ο υπουργός τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου που δεν δέχεται καμία νέα δομή στο νησί.Το πρωί της Τρίτης υπέβαλλε και επίσημα την παραίτηση του στον Δήμο Ανατολικής Σάμου.
Εξάλλου ο επικεφαλής της Παράταξης Νίκος Κατρακάζος μετά τις τελευταίες εξελίξεις εξέδωσε  σχετικό δελτίο τύπου αναφέροντας:

“Ως δημοτική παράταξη στον Δήμο Ανατολικής Σάμου από την πρώτη στιγμή της  εκλογής μας και της ανάληψης των καθηκόντων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο  προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας, επιδιώκοντας   να εκπροσωπούμε με το καλύτερο τρόπο τους συμπολίτες μας και να αγωνιζόμαστε για την υλοποίηση όλων αυτών για τα οποία μας έχουν δώσει εντολή.  

Οι θέσεις μας για το μεγάλο πρόβλημα του μεταναστευτικού -προσφυγικού που βασανίζει το τόπο μας ήταν και παραμένουν σταθερές και αταλάντευτες. Ίδιες και πριν τις εκλογές, ίδιες και σήμερα. Δυστυχώς για τον τόπο μας πολλές από τις θέσεις και προβλέψεις μας επαληθεύονται καθημερινά με όλες αυτές τις αρνητικές εξελίξεις που ζούμε.

Μετά από πρόσκληση του επικεφαλής της παράταξης  σε συγκέντρωση των μελών που μετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο καταγράφηκε η αγωνία όλων μας για τις αρνητικές εξελίξεις και  επιβεβαιώθηκε από όλους η ανάγκη να παραμείνει η ομάδα  ενωμένη και  συμπαγής  και να εξακολουθήσει στην ίδια κατεύθυνση με ανάληψη στο άμεσο μέλλον πρωτοβουλιών και δράσεων που θα αναδεικνύουν τόσο την ανάγκη αλλαγής της εφαρμοζόμενης πολιτικής από  αυτούς που έχουν την ευθύνη διαχείρισης του μεταναστευτικού , αλλά και την ανάγκη συντονισμένης και αποτελεσματικής αντίδρασης των συνδημοτών μας στις εφαρμοζόμενες πολιτικές”.

The post Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Βέτας appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση