BlueMaxima Flashpoint: Διέσωσαν 38.000 Flash games λίγο πριν το τέλος του Flash

Techblog.gr

Το 2017, η Adobe ανακοίνωσε ότι τα διακόψει οριστικά την υποστήριξη του Flash στο τέλος του 2020. Σχεδόν όποιον και αν ρωτήσουμε για τον Flash Player, θα πει με βεβαιότητα ότι το μοναδικό πράγμα που θα του λείψει είναι τα αμέτρητα, και ενίοτε, διασκεδαστικά Flash games.

Η διάσωση ενός θησαυρού

Ευτυχώς για τους λάτρεις αυτών των παιχνιδιών, η ομάδα BlueMaxima αποφάσισε να διασώσει αυτόν τον θησαυρό και δημιούργησε έναν launcher ο οποίος φιλοξενεί πάνω από 38.000 τίτλους.

Ο launcher ονομάζεται Flashpoint και είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να προσφέρει κανείς στους λάτρεις των παραδοσιακών browser games. Τόσο ο launcher, όσο και όλα τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για λήψη δωρεάν και μάλιστα λειτουργούν χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Όπως βλέπουμε στο trailer, στην κορυφή του άρθρου, η χρήση του Flashpoint είναι τόσο απλή όσο το να διαλέγει κανείς ένα παιχνίδι από μία πραγματικά τεράστια λίστα με Flash games. Μόλις πατήσουμε σε οποιοδήποτε παιχνίδι ξεκινά η λήψη του και μπορούμε να το παίξουμε μέσα από τον launcher.

BlueMaxima Flashpoint 2020 Flash games

Η BlueMaxima προσφέρει δύο διαφορετικά πακέτα. Το μικρότερο είναι το Flashpoint 7.1 Infinity με μέγεθος 296MB το οποίο περιέχει τον launcher και απαιτεί τη χρήση σύνδεσης για τη λήψη των παιχνιδιών.

Από την άλλη, το Flashpoint 7.1 Ultimate περιέχει τον launcher, όλα τα παιχνίδια, λογότυπα, και screenshots. Έτσι, έχουμε στον υπολογιστή μας, ή κάποιο εξωτερικό μέσω αποθήκευσης, μία τεράστια offline συλλογή με Flash games. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι το συνολικό μέγεθος της πλήρους συλλογής είναι 288GB.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος