Εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του αγωνιστή γιατρού

Εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του αγωνιστή γιατρού

Τη θλίψη τους για την απώλεια του αγωνιστή – ιατρού Δημήτρη Μαυρατζώτη εκφράζουν με ανακοινώσεις τους φορείς , σύλλογοι και αιρετοί της Σάμου.

Συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης ο Iατρικός Σύλλογος, η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ και η Τομεακή Επιτροπή Ικαρίας –Φούρνων, οι Κ.Ο του ΚΚΕ στην Ικαρία και τους Φούρνους, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, το Νοσοκομείο Σάμου, το Εργατικό Κέντρο, η Πανσαμιακή Επιτροπή για την Ειρήνη  καθώς και το Κίνημα Αλλαγής.

Μεταξύ αλλών στις ανακοινώσεις τους αναφέρονται  στο ήθος και την ευγένειά του, στην αγωνιστική στάση του αλλά και την λαμπρή  πορεία του στον κόσμο της ιατρικής. 

«Θα θυμόμαστε πάντα τον αγωνιστή γιατρό που πάλεψε από πολλά μετερίζια για το δίκιο του λαού μέσα από το κίνημα, την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου αλλά και μέσα από την τοπική διοίκηση αφού είχε εκλεγεί επανειλημμένα νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του ΚΚΕ. Κορυφαία στιγμή της αγωνιστικής του πορείας ήταν η ανάδειξή του από το λαό των νησιών μας σε βουλευτή του Νομού Σάμου με το ΚΚΕ στη σκληρή μάχη των εκλογών του Μαΐου του 2012».

Στη σύζυγό του Ρούλα Στεφανάκη, πρόεδρο της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης, στα παιδιά του και τους οικείους του εκφράζουν  τα θερμά τους συλλαλητήρια και την ευχή ο χρόνος να λειάνει τον πόνο τους”.

Η πολιτική κηδεία για τον Δημήτρη Μαυρατζώτη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, στις 4 μ.μ. στο  Δημοτικό Μέγαρο Πυθαγορείου. Η οικογένεια του εκλιπόντος ζητά αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν προς ενίσχυση στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο.

The post Εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του αγωνιστή γιατρού appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb