Προτάσεις του υποψηφίου προέδρου ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, Θανάση Σούκια

Προτάσεις του υποψηφίου προέδρου ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, Θανάση Σούκια

Του Θανάση Σούκια, Τοπογράφου Μηχανικού Τ.Ε.

Υποψήφιου Προέδρου ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας

 

Σε συνέχεια των προτάσεων για τη ΜΑΚΙ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ οδηγούμαστε στον προγραμματισμό και τις σκέψεις που αφορούν την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, μία οργάνωση που επιθυμούμε να είναι πρότυπο περιφερειακής οργάνωσης.

Από την πρώτη στιγμή κατάθεσης  της υποψηφιότητά μου, αναφέρθηκα σε μια ΟΝΝΕΔ αντισυμβατική και ριζοσπαστική.

Ανοιχτή στην κοινωνία.

Συζητάμε για δράσεις και παρεμβάσεις με στόχο τη μέγιστη ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση  νέων ανθρώπων στην «κοινωνία των πολιτών».

Καταθέτω σήμερα μερικές από τις σκέψεις μου για μία ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας εξωστρεφή, και όχι μία οργάνωση αποξενωμένη από την υπόλοιπη Ελλάδα, κλειστή, με βασικό ρόλο χειροκροτητή στις εκδηλώσεις.

 

• Δημιουργία ΔΗΜ.Τ.Ο ΟΝΝΕΔ μετά τη διαδικασία των εκλογών της 16ης Φεβρουαρίου σε περιοχές της Μαγνησίας που δε συμπληρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό για ΔΗΜ.ΤΟ, βάσει του καταστατικού της ΟΝΝΕΔ, με την προοπτική να ενεργοποιήσουμε όλους τους νέους των χωριών μας, για να μπορέσουν να έχουν λόγο στις αποφάσεις, να μας αποτυπώνουν τις προτάσεις τους, αλλά και να μας θέτουν τους προβληματισμούς τους.

Η ΟΝΝΕΔ θα είναι ανοιχτή για όλους.

• Συγκεκριμένη δομή της Νομαρχιακής και των ΔΗΜ.Τ.Ο (αρμοδιότητες, γραμματείες κ.α) οι οποίες σε εβδομαδιαία βάση θα ενημερώνονται ηλεκτρονικά από τις αντίστοιχες Γραμματείες του κόμματος, μεταφέροντας τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας στους νέους της ΟΝΝΕΔ.

• Εβδομαδιαίες συνεδριάσεις της Νομαρχιακής  και μία (1) φορά το μήνα κοινή συνεδρίαση όλων των ΔΗΜ.Τ.Ο με την Νομαρχιακή.

• Ενημέρωση όλων των μελών που έχουν εγγραφεί στην διαδικτυακή πλατφόρμα της ΟΝΝΕΔ με newsletter για τις δράσεις μας, στο πλαίσιο του εβδομαδιαίου report της ΟΝΝΕΔ.

Επιπλέον:

• Διοργάνωση Πολιτικών Ακαδημιών για τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, σε συνεργασία με την Πολιτική Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ. Η πολιτικοποίηση της οργάνωσης αποτελεί στοίχημα για την επόμενη μέρα.

• Πρόταση προς την Κεντρική Διοίκηση για συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στην πρωτεύουσα του Νομού μας, στο Βόλο.

• Δημιουργία διαδικτυακής εφημερίδας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας.

• Δημιουργία Τράπεζας αίματος ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, που θα ενεργοποιείται ανά 3 μήνες, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες  πρωτοβουλίες της  Κεντρικής Διοίκησης.

• Δημιουργία ομάδων εργασίας στο πλαίσιο των Γραμματειών  του κόμματος, κυρίως για τις εθελοντικές και κοινωνικές δράσεις που επρόκειτο να διοργανωθούν.

• Διαδραστικές συναντήσεις με την ΜΑΚΙ και την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με σεβασμό πάντα στην αυτονομία και των δύο οργανώσεων.

• Ενεργοποίηση των social της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας για ταχύτερη μετάδοση των δράσεων μας.

• Πρόταση για συμμετοχή τουλάχιστον ενός μέλους της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, κάθε φορά, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Βουλευτικές Εκλογές. .

 Η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας αλλάζει εποχή. Όλοι μαζί, ενωμένοι, οργανώνουμε τη νεολαία που μας αξίζει.

 

 

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση