Έφυγε από την ζωή ένας μεγάλος αγωνιστής

Έφυγε από την ζωή ένας μεγάλος αγωνιστής

Ενας άνθρωπος, ένας αγωνιστής, ένας γιατρός, ένας πολιτικός έφυγε από την ζωή σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 11:00 αφήνοντας φτωχότερο τον ιατρικό κόσμο της Σάμου αλλά και τον πολιτικό . Ο Δημήτρης μαυρατζωτης που πάλευε με την επάρατη νόσο έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 68 νοσηλευόμενος τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο της Σάμου.

Ο Δημήτρης μαυρατζωτης γεννήθηκε στο Πυθαγόρειο στις 25 Μαρτίου του 1952, ηταν γιατρός(γαστρεντερολόγος), διετέλεσε πρόεδρος στον Ιατρικό Σύλλογο Σάμου, πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών (ΕΝ.ΕΛ.ΙΑ.) Σάμου και πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυτιληνιών «Φοίνικας».

Είχε μακρά θητεία στο λαϊκό κίνημα, μέσα από αθλητικούς συλλόγους, το περιβαλλοντικό κίνημα, αλλά και με τη συμμετοχή του στο φιλειρηνικό αντιιμπεριαλιστικό κίνημα της Σάμου.

Υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος Πυθαγορείου το 2002 και της Σάμου το 2010. Επίσης ήταν υποψήφιος νομάρχης Σάμου και διετέλεσε δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος.

Το Μάιο του 2012 εξελέγη βουλευτής Σάμου με το ΚΚΕ.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών, και ήταν παντρεμένος με τη γιατρό Ρούλα Στεφανάκη.

Η ΕΡΤ Αιγαίου εκφράζει την θλίψη της για το άδικο χαμό του Δημήτρη Μαυρατζωτη και εκφράζει στην οικογένεια του θερμά συλλυπητήρια.

The post Έφυγε από την ζωή ένας μεγάλος αγωνιστής appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb