Τραγούδι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γράφει η χορωδία του Συλλόγου πατεράδων

Τραγούδι  για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γράφει η χορωδία του Συλλόγου  πατεράδων

Τραγούδι αφιερωμένο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον κο Προκόπη Παυλόπουλο που θα επισκεφτεί στις 10 Φεβρουαρίου το Δήμο Μαρωνείας Σαπών γράφουν τα μέλη της Χορωδίας Πατεράδων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Πατεράδων, τον κο Βαγγέλη Μουζαλιώτη θα τραγουδήσουν συνολικά τρία τραγούδια στην τελετή ανακήρυξης του προέδρου σε Επίτιμο Δημότη: Τον «ύμνο του πατέρα», το «Κανελόριζα» και το «τραγούδι του Προέδρου» που γράφεται αυτόν τον καιρό.

Λάδι και τσίπουρο για τους τυχερούς της βασιλόπιτας
Πριν ξεκινήσουν οι πρόβες γι αυτή την σημαντική για το Δήμο στιγμή, την ανακήρυξη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας σε επίτιμο Δημότη, ο Σύλλογος Πατεράδων έκοψε την βασιλόπιτά του έχοντας πρωτότυπα δώρα για τους τυχερούς. «Είχαμε μια βασιλόπιτα και τέσσερις τυχερούς οι οποίοι πήραν από ένα τενεκέ με λάδι και για δύο τυχερούς δυο μπουκάλια τσίπουρο» δήλωσε πανευτυχής ο πρόεδρος του Συλλόγου, ο κος Βαγγέλης Μουζαλιώτης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, ο κος Βαγγέλης Μουζαλιώτης δίνει το δώρο της βασιλόπιτας, ένα τενεκέ λάδι στον κ. Γιώργο Καραγιώργου, ο τελευταίος και το 2010 είχε κερδίσει το φλουρί, τότε μια χρυσή λίρα

Τα 385 μέλη του Συλλόγου δια των εκπροσώπων τους, του προέδρου του συλλόγου Πατεράδων του Δήμου Μαρωνείας – Σαπων, του κ. Βαγγέλη Μουζαλιώτη και του Αντιπρόεδρου του Συλλόγου, του κ. Τριαντάφυλλου Παπαδάκη επισκέφτηκαν τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, τον κο Παντελεήμονα και του ζήτησαν να μεσολαβήσει ώστε στις 23 Μαΐου, όταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα παραστεί στην τελετή των εγκαινίων των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης, να κάνει ολιγόλεπτη στάση στην πλατεία του οικισμού της Ξυλαγανής, όπου θα τον περιμένουν οι κάτοικοι.

Φεύγοντας δεν παρέλειψαν να δώσουν και τα δώρα τους, όπως το συνηθίζουν, το CD της Χορωδίας πατεράδων με τον ύμνο στον πατέρα και το επετειακό ημερολόγιο του Συλλόγου για τα 100 χρόνια ελεύθερης Θράκης.

Φώτο: Ο πρόεδρος του Συλλόγου, ο κος Βαγγέλης Μουζαλιώτης δίνει το δώρο της βασιλόπιτας, ένα τενεκέ λάδι στον κ. Γιώργο Καραγιώργου, ο τελευταίος και το 2010 είχε κερδίσει το φλουρί, τότε μια χρυσή λίρα. Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Μαρία Νικολάου