Σέρρες : «Μουσικές στο φουαγιέ 2020»

Σέρρες : «Μουσικές στο φουαγιέ 2020»

Με το μουσικό σχήμα «Gold Stain» ξεκινούν οι εκδηλώσεις  » Μουσικές στο φουαγιέ»  που διοργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο φουαγιέ του θεάτρου στις 9.15 το βράδυ.

Οι GOLD STAIN είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε στην πόλη των Σερρών το 2016. Την ιδέα για τη δημιουργία την είχε ο Χρήστος Μπούσδρος μαζί με τον Θανάση Πάντα, όπου σε συνδυασμό με την υπέροχη φωνή της Αγγελικής Βαγιάτα ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και υπόσχονται μοναδικά ταξίδια σε μουσικά          μονοπάτια.

Η αγάπη τους και η ενασχόλησή τους με τη μουσική, καθώς και οι εμπειρίες και τα βιώματά τους, τους οδήγησαν στην απόφαση της δημιουργίας του σχήματος αυτού, μέσω του οποίου θα μπορέσουν να παρουσιάσουν στο κοινό ελληνικές και ξένες μελωδίες διασκευασμένες μέσα από την δική τους μουσική ματιά.

Εξαιρετικοί μουσικοί με γνώση, δεξιοτεχνία, καλλιέργεια και κέφι, ξέρουν να αγαπούν την τέχνη τους και να την προσφέρουν με απλότητα και μεράκι στους ακροατές κάνοντάς τους να αισθάνονται άνετα και όμορφα, αγγίζοντας την ψυχή τους.

Ακολουθούν την  Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου με  βραδιά Karaoke με τους Βίκυ Βογιατζόγλου και  Παύλο Αζναουρίδη, στον ίδιο χώρο στις 9.15 το βράδυ.  Και την  Παρασκευή 10 Απριλίου με  μουσική βραδιά «Nuit de l’art» με τον Στέφανο Σεκέρογλου (βιολί) και τον  Δημήτρη Αραμπατζή (ακορντεόν), στο φουαγιέ του θεάτρου στις 9.15 το βράδυ.

 

www.ert.gr

Λεωνίδας Κασάπης