Νέα αναβολή στη δίκη για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας

Νέα αναβολή στη δίκη για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας

Σε νέα αναβολή οδηγήθηκε χθες, η εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, μετά από αίτημα των συνηγόρων της κατηγορούμενης αναισθησιολόγου. Όπως ανέφεραν, η γιατρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με ισχυοσφυαλγία λόγω άρσης μεγάλου βάρους.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η δίκη αναβλήθηκε για τα 17 Σεπτεμβρίου.
Η νέα αναβολή προκάλεσε την αντίδραση του πατέρα της μικρής ο οποίος τόνισε εξέφρασε την ελπίδα η δίκη να διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
«Απ’ ο, τι έμαθα η κατηγορούμενη είχε κάποιας μορφής οσφυαλγία – κι εγώ έχω οσφυαλγία. Άλλη μια ταλαιπωρία για την οικογένεια μου. Άλλοι 7-8 μήνες ταλαιπωρίας. Έχω όμως εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύω στη δικαίωση του παιδιού μου. Περιμένω», επισήμανε.
Η 4χρονη Μελίνα έχασε τη ζωή της πριν από 4 χρόνια, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά από επέμβαση για «κρεατάκια».
Κατηγορούμενη είναι η αναισθησιολόγος του νοσοκομείου, η οποία χειρίστηκε το περιστατικό, στην οποία σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα, αποδίδονται ευθύνες στο στάδιο της μετεγχειρητικής διαχείρισης της διαδικασίας αφύπνισης του παιδιού.
Ο κ. Γιώργος Στειακάκης εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει ιατρικό σφάλμα. «Είναι τεκμηριωμένη η άποψη αυτή, την οποία και θα υποστηρίξουμε στο δικαστήριο» τόνισε.

www.ert.gr

Σταυρούλα Κατσουλάκη