iPhone SE 2 Plus: Θα έχει Touch ID στο κουμπί ενεργοποίησης και LCD οθόνη

Techblog.gr

iPhone SE 2 iPhone 9 Design Like iPhone 4 Module Like iPhone 11

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή των Apple προϊόντων Ming-Chi Kuo, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα iPhone το οποίο θα διαθέτει Touch ID στο κουμπί ενεργοποίησης. Το smartphone αναμένεται να διατεθεί στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2021 με όνομα iPhone SE 2 Plus.

Ποιο είναι αυτό το νέο smartphone

Σε πρόσφατη αναφορά της TF International Securities, ο Ming-Chi Kuo αποκαλύπτει ότι το iPhone SE 2 Plus θα διαθέτει LCD οθόνη. Επιπλέον, αναφέρει ότι θα είναι ένα οικονομικό smartphone.

Τον περασμένο μήνα, ο Ming-Chi Kuo είχε αναφερθεί πάλι στο εν λόγω smartphone, λέγοντας ότι δεν θα έχει Face ID, κάτι που θα επιτρέψει τη δημιουργία μιας σχεδόν πλήρους οθόνης με μικρότερο notch.

Ο Ming-Chi Kuo τόνισε ότι θα υπάρχει Touch ID, αλλά όχι στο Home Button. Σύμφωνα με ότι είχε πει, η εταιρεία ετοιμάζει ένα νέο design που θα βελτιώσει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει το smartphone. Χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.

Εκτός των παραπάνω, ο Ming-Chi Kuo είχε αναφέρει ότι το λεγόμενο iPhone SE 2 Plus θα διαθέτει 5,5 ιντσών ή 6,1 ιντσών οθόνη, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι διαστάσεις του θα ισορροπούν μεταξύ αυτών του iPhone 8 Plus και του iPhone 11.

Ενδεχομένως, το συγκεκριμένο smartphone να συμπληρώνει τη σειρά των high-end iPhone του 2021, τα οποία θα διαθέτουν Face ID και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος