Αμετάβλητα τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΧ το 2020

Αμετάβλητα τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΧ το 2020

Σταθερές παραμένουν οι χρεώσεις – τιμές του τιμολογίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (ΔΕΥΑΧ) για το έτος 2020.
Σχετική απόφαση έλαβε απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, υπερψηφίζοντας την απόφαση που είχε λάβει ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΧ, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου.
Στην απόφαση τού Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΧ, που παρουσίασε η πρόεδρος της Επιχείρησης Χρυσούλα Χατζηδάκη, προβλέπονται τα εξής:
– Η διεύρυνση των δικαιούχων του Κοινωνικού Τιμολογίου (1.200 δικαιούχοι) από το “Μητρώο ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων πολιτών” πέραν από τις δομές παροχής βασικών αγαθών στον Δήμο Χανίων “Κοινωνικό Παντοπωλείο και παροχή συσσιτίου” και από το πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ).
– Η αύξηση του ποσού κατά 30.000 ευρώ (συνολικά 60.000 ευρώ) για τη μείωση ληξιπρόθεσμων οφειλών αιτούντων και ωφελουμένων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΥΑΧ.
– Όλες οι υπόλοιπες χρεώσεις – τιμές του τιμολογίου παραμένουν αμετάβλητες.

www.ert.gr

Μαρίνα Μανδακάκη