Android: Υποστήριξη μέσω Twitter με το #AndroidHelp προσφέρει η Google

Techblog.gr

Google Android #AndroidHelp

Όσοι γνωρίζουμε από τεχνολογία αποτελούμε την πρώτη επιλογή των συγγενών και φίλων, όταν αυτοί θέλουν βοήθεια σε κάποιο σχετικό θέμα. Ωστόσο, δεν είμαστε θεοί. Υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε. Οπότε, την επόμενη φορά που κάποιος θα ζητήσει βοήθεια για το Android smartphone του, και δεν γνωρίζουμε τη λύση, μπορούμε πολύ απλά να ρωτήσουμε τον επίσημο λογαριασμό του Android στο Twitter.

Ένα ενδιαφέρον μέσο υποστήριξης

H Google αποφάσισε να παρέχει υποστήριξη στους χρήστες του Android, με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Από τις 27 Ιανουαρίου του 2019, αν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το smartphone του και δεν γνωρίζει τη λύση μπορεί να κάνει ένα tweet χρησιμοποιώντας το #AndroidHelp. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα λάβει απάντηση για το θέμα του.

Αν και το tweet της εταιρείας δεν αναφέρει πολλές λεπτομέρειες, ο λογαριασμός AndroidOSSupport στο Reddit δημοσίευσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη που μπορεί να παρέχει η Google στους χρήστες Android.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο AndroidOSSupport, η εταιρεία είναι σε θέση να βοηθήσει οποιονδήποτε χρειαστεί, αρκεί το πρόβλημα του να αφορά γενικά το Android. Οπότε, όπως είναι λογικό, η Google δεν παρέχει υποστήριξη σε θέματα τα οποία αφορούν συγκεκριμένες συσκευές.

Σαφώς πρόκειται για μία ιδιαίτερη κίνηση από τη Google. Ωστόσο, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα λειτουργήσει. Οι χρήστες Android είναι εκατομμύρια. Αν η εταιρεία θέλει να παρέχει ουσιαστική υποστήριξη, και μάλιστα μέσο συζητήσεων στο Twitter, θα πρέπει τον συγκεκριμένο λογαριασμό να τον χειρίζονται πολλά άτομα. Ή να διαθέσει αρκετούς υπαλλήλους οι οποίοι θα παρακολουθούν το #AndroidHelp.

Πηγή 1 Πηγή 2

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος