Η Vodafone Greece θα φέρει τα OnePlus 8 στην Ελλάδα;

Techblog.gr

OnePlus 8 Plus

Η Vodafone Greece θα φέρει τα OnePlus 8 Ελλάδα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Techblog. Τα νέα μοντέλα smartphones της OnePlus (8, 8 Pro και ίσως 8 Lite) αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα στα τέλη Απριλίου και μερικές ημέρες αργότερα θα ξεκινήσει η διάθεσή τους μέσα από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus.com.

Ερωτηματικό παραμένει το πότε θα φέρει τα νέα OnePlus 8 η Vodafone στην Ελλάδα; Ταυτόχρονα με την διάθεση τους από την ίδια την OnePlus ή αρκετές μέρες αργότερα;

Αυτό που ακούγεται ότι θα γίνει φέτος στη χώρα μας είναι ότι η Vodafone Greece θα διαθέσει τα νέα OnePlus 8 ή/ και OnePlus 8 Pro μέσα από το επίσημο δίκτυο της για αγορά ως σκέτη συσκευή ή μέσα από κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου, πιο οικονομικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μοντέλα OnePlus διατίθενται από Έλληνα telecom provider. Θυμάστε ότι πέρισυ η WIND έφερε το OnePlus 7 Pro στη χώρα μας με τιμή 100 ευρώ πάνω. Και εκείνες την πληροφορίες τις είχατε μάθει πρώτα από το Techblog και θα χαρούμε να επιβεβαιωθούμε και αυτή τη φορά.

Αυτό που λογικά θα πρέπει να περιμένουμε εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας και η Vodafone φέρει τα OnePlus 8 στην Ελλάδα είναι οι τιμή τους να είναι πιο ακριβή σε σχέση με την τιμή που θα πουλάει η ίδια η OnePlus μέσα από το επίσημο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Σε αυτή την περίπτωση που μοιάζει να είναι η πιο πιθανή, ο πωλητής της Vodafone θα σου απαντήσει ότι από αυτούς θα μπορέσεις να το πάρεις με επιδότηση πιο φτηνά μαζί με κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου ή να το πάρεις με έκδοση τιμολογίου με -24% ή να στο δώσει σε άτοκες δόσεις “διευκολύνσεις” που δεν κάνει η ίδια η OnePlus.

Πως σας ακούγονται αυτές οι επιλογές; Θα αγοράζατε smartphone με τιμή ποιο πάνω από αυτή που το βρίσκεται μέσα από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρεία ώστε να να έχετε μια από τις παραπάνω επιλογές (συμβόλαιο, τιμολόγιο, δόσεις);

Οι πληροφορίες του Techblog είναι ανεπιβεβαίωτες και τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης