Samsung Galaxy Buds+: Renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή των TWS

Techblog.gr

Samsung Galaxy Buds+ renders price

Στο Unpacked Event που θα πραγματοποιήσει στις 11 Φεβρουαρίου η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια, περιμένουμε να παρουσιάσει τα νέα flagships της, Samsung Galaxy S20, το δεύτερο foldable smartphone Samsung Galaxy Z Flip, και μία ανανεωμένη έκδοση των TWS ακουστικών της, τα Samsung Galaxy Buds+.

Σχεδιασμός, χαρακτηριστικά και τιμή

O tipster Ishan Agarwal, σε συνεργασία με το MySmartPrice παρουσίασαν μία σειρά από renders των Galaxy Buds+, τα οποία αποκαλύπτουν κάθε πτυχή των TWS και ότι θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα, Black, Light Blue και White.

Τα ακουστικά αυτά καθ’ αυτά είναι πανομοιότυπα με τους προκατόχους τους. Η θήκη, κατά κύριο λόγο είναι ίδια, με τη διαφορά ότι κάτω από το LED υπάρχει ένα φυσικό κουμπί αγνώστου λειτουργίας.

Όσον αφορά το plus στο όνομα των Samsung Galaxy Buds+, επικρατεί η άποψη ότι θα διαθέτουν μεγαλύτερη μπαταρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία θα αυξήσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας κατά 50% επεκτείνοντας την αυτονομία των TWS από της 6 ώρες στις 12 ώρες, με μία μόνο φόρτιση.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται τα Samsung Galaxy Buds+ να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ήχου, και ίσως υποστήριξη active noise cancellation. Τέλος, σε επίπεδο τιμής, ο Ishan Agarwal αναφέρει ότι τα νέα TWS θα τιμολογούνται κατά 50% πιο πάνω από τους προκατόχους τους.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος