PlayStation 5: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά, τιμή, ημερομηνίες και παιχνίδια

Techblog.gr

PlayStation 5 Single Player Transform into Multiplayer

Τα leaks για την επόμενης γενιάς κονσόλα της Sony καταφθάνουν διαρκώς από κάθε πιθανή πηγή. Ωστόσο, το μεγαλύτερο leak ανήκει στη σελίδα 4Chan, που δημοσίευσε αρκετές πληροφορίες για το PlayStation 5.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το PS5

Η αυθεντική δημοσίευση του 4Chan έχει απομακρυνθεί από τον ιστότοπο, αλλά πριν την αφαίρεση της κατάφεραν και τη μετέφεραν στο Reddit. Το νήμα αποκαλύπτει σχεδόν τα πάντα για την κονσόλα, από την ημερομηνία ανακοίνωσης, μέχρι τις τιμές και τους πρώτους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του PlayStation 5.

Θα αναφέρουμε όλα τα στοιχεία με τη σειρά. Στις 5 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Sony Hall της Νέας Υόρκης το PlayStation Meeting, μία εκδήλωση για δημοσιογράφους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αποκαλυφθεί το PS5, το DualShock 5, το νέο UI και η Home Screen, και όλα τα χαρακτηριστικά της κονσόλας.

Το σλόγκαν της Sony για το PlayStation 5 είναι το “It’s time to play”. Η νέας γενιάς κονσόλα θα υποστηρίζει τα παιχνίδια του PS4, από τεχνικής άποψης θα είναι συγκρίσιμη με το Xbox Series X, και θα κοστίζει 100 δολάρια Αμερικής παραπάνω από την κονσόλα της Microsoft.

Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 5 Φεβρουαρίου, αμέσως μετά την παρουσίαση του PS5. Η επίσημη κυκλοφορία της κονσόλας έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2020 και θα είναι παγκόσμια. Όσον αφορά την τιμολόγηση, σύμφωνα με το 4Chan η τιμή της κονσόλας στην Ευρώπη θα είναι 449 ευρώ.

Τέλος, τα Gran Turismo 7, MLB The Show 21, Demon Souls Remastered, Godfall και Legendz, είναι μερικοί τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν μαζί με το PlayStation 5.

Πηγή 1 Πηγή 2 Πηγή 3

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος