Ξεκινά τη λειτουργία του το νέο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Ξεκινά τη λειτουργία του το νέο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Έτοιμο είναι και σε δύο εβδομάδες θα ξεκινήσει να λειτουργεί το νέο αεροδρόμιο της  Fraport στη Μυτιλήνη όπως ανακοίνωσε σήμερα ο  Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της  Fraport, Γεώργιος Βίλος . Ο κ. Βίλος βρέθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη για να συζητήσει με την Περιφέρεια και τους δήμους το θέμα της αύξησης της επιβατικής κίνηση στο αεροδρόμιο. Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην περιφερεια Βορείου Αιγαίου με τη συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων και του Επιμελητηρίου.  Συγκεκριμένες προτάσεις για το θέμα κατέθεσε ο δήμος δυτικής Λέσβου και η εντεταλμένη σύμβουλος Αφροδίτη Βατή.

Ο κύριος Βίλος ανακοίνωσε και τη δημιουργία παρκινγκ στο νέο αεροδρόμιο  235 θέσεων οχημάτων που θα είναι επαρκές για τις ανάγκες του αεροδρομίου , θα είναι όμως επί πληρωμή.

Όσον αφορά την προώθηση της Λέσβου ως τουριστικού, ο κ . Βίλος είπε οτι θα μπουν οι προτεραιότητες σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς με στόχο την προσέλκηση εταιριών που θα επένδύσουν στη Λέσβο σαν προορισμό και από την Fraport θα δικαιούνται ειδικης τιμολογιακής πολτικής .

The post Ξεκινά τη λειτουργία του το νέο αεροδρόμιο Μυτιλήνης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb