Η Λίβερπουλ, ασυγκράτητη, επιβλήθηκε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ασταμάτητη είναι στην Αγγλία η Λίβερπουλ, καθώς ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατόρθωσε να ανακόψει την πορεία των «κόκκινων» προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επιβλήθηκε με 2-0 των «μπέμπηδων» για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λίβερπουλ, που μετρά μόλις μία ισοπαλία και 22 νίκες (οι 19 συνεχείς), έφτασε στους 64 βαθμούς, ούσα στο +16 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι και με παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με τον Φαν Ντάικ, είχαν δοκάρι με τον Χέντερσον στο 49΄ ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στις καθυστερήσεις.

Στο άλλο κυριακάτικο παιχνίδι και παρότι βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ, η Μπέρνλι κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει τη νίκη απέναντι στη Λέστερ με 2-1, στο «Ταρφ Μουρ».

Οι «αλεπούδες» προηγήθηκαν στο 33΄ με τον Μπαρνς αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στους τρεις πολύ σημαντικούς για την επιβίωσή τους στην κατηγορία βαθμούς με τα γκολ των Γουντ (56΄) και Γουέστγουντ (79΄).


Αφήστε μια απάντηση