Καβάλα: ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ σχολιάζουν τις απαντήσεις του Υπουργού Εργασίας για ΒΦΛ

Καβάλα: ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ σχολιάζουν τις απαντήσεις του Υπουργού Εργασίας για ΒΦΛ

Τριμερής συνάντηση για τη ΒΦΛ θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εργασίας την προσεχή Τρίτη το μεσημέρι. Η ανακοίνωση έγινε χθες το πρωί στη Βουλή, από τον ίδιο τον κ. Υπουργό, απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ για το θέμα.

«Ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Βρούτσης αναγκάστηκε να ανακοινώσει, από βήματος της Βουλής, το ελάχιστο και το αυτονόητο, ότι δηλαδή θα πραγματοποιηθεί, την ερχόμενη Τρίτη, τριμερής συνάντηση για το ζήτημα της Βιομηχανίας Λιπασμάτων Καβάλας» δήλωσε σχετικά η Βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου συμπληρώνοντας ωστόσο πως παρέλειψε να απαντήσει σε όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα της αντιπολίτευσης και αρνήθηκε να εκφέρει πολιτική θέση για το ζήτημα.

«Στάση «Πόντιου Πιλάτου», στην πραγματικότητα συνεργού της εργοδοσίας, ακολούθησε ο υπουργός Εργασίας, για τους εργαζόμενους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας» δηλώνει από την πλευρά του, το ΚΚΕ. «Ο Γιάννης Βρούτσης ισχυρίστηκε πως αρμόδια να κρίνει «τυχόν παραβάσεις» της δικαστικής απόφασης που δικαίωσε τους εργαζόμενους είναι η δικαιοσύνη» συμπληρώνει καταλήγοντας πως «μην έχοντας, να δώσει καμία συγκεκριμένη απάντηση για τα αιτήματα των εργαζομένων, κατέφυγε στον αντικομουνισμό».

www.ert.gr

Τασούλα Κρητικού