Speck: Νέες αναβαθμισμένες θήκες προστασίας από πτώσεις και σκόνη

Techblog.gr

Ο βασικός τομέας δραστηριότητας της Speck είναι η ανάπτυξη τεχνολογιών και η δημιουργία θηκών που προστατεύουν premium συσκευές από πτώσεις, τη σκόνη και τη βρωμιά. Η Speck έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες πατέντες, οι οποίες επιδεικνύουν την ενεργό δράση της εταιρείας στον τομέα αυτό.

Όπως είναι λογικό, στην αγορά υπάρχουν αρκετές εταιρείες που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν την καλύτερη δυνατή προστασία, πουλώντας premium θήκες. Καμία όμως δεν προσφέρει το επίπεδο προστασίας σε πτώσεις κι σκόνη που παρέχουν οι θήκες της Speck.

Η Speck ασχολείται με τον συγκεκριμένο τομέα από το 2001 και είναι μέλος του Ομίλου Samsonite. Οι θήκες της έχουν αποσπάσει βραβεία σχεδιασμού και ποιοτικής κατασκευής.

Presidio 2 Pro

Η εταιρεία μας παρουσιάζει τις νέες premium θήκες Presidio 2. Όπως αναφέρει και η Speck, οι Presidio 2 είναι οι πιο εξελιγμένες θήκες που έχει σχεδιάσει ποτέ. Προσφέρουν την απόλυτη προστασία από πτώσεις και είναι απίστευτα ανθεκτικές, χάρη στη νέα επαναστατική τεχνολογία Armor Cloud.

Συγκεκριμένα, η Presidio 2 Pro προσφέρει προστασία από πτώσης ύψους έως και 3,6 μέτρα. Εξωτερικά είναι καλυμμένες με ειδικό matte υλικό, το οποίο κάνει τη θήκη πιο ανθεκτική και προσφέρει πιο ευχάριστη αίσθηση στο άγγιγμα.

Speck Presidio 2 Pro Perfect Clear

Σχεδιαστικά, τα νέα ανεπτυγμένα bezels της Presidio 2 Pro προστατεύουν την οθόνη του smartphone σε περίπτωση που πέσει με την εμπρός όψη. Παρά το γεγονός ότι οι νέες Presidio 2 είναι πιο ανθεκτικές η Speck κατάφερε να μειώσει το πάχος τους κατά 10%.

Τέλος, οι Presidio 2 Pro είναι καλυμμένη με αντιβακτηριδιακή επίστρωση που καταπολεμά τα βακτήρια κατά 99%, και διαθέτει επανασχεδιασμένα κουμπιά για καλύτερη απόκριση και πιο premium αίσθηση.

Presidio Perfect-Clear

Η Presidio Perfect-Clear σχεδιάστηκε για όσους θέλουν να προστατεύσουν το smartphone τους και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν το υπέροχο design του. Το νέο υλικό δεν μπορεί να γδαρθεί και παραμένει πλήρως διάφανο για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.

Speck Presidio 2 Pro Perfect Clear

Επιπλέον, η Presidio Perfect-Clear προστατεύει το smartphone από πτώσεις ύψους έως 3,6 μέτρα και έχει ανεπτυγμένα bezels για την αποφυγή ζημιάς στην οθόνη. Φυσικά, είναι και αυτή καλυμμένη με ειδικό αντιβακτηριδιακό υλικό, ώστε να προσφέρει την απόλυτη προστασία από τα βακτήρια.

Τέλος, παρά τις αλλαγές που έχουν γίνει και την αυξημένη προστασία που προσφέρει, η Presidio Perfect-Clear είναι τόσο λεπτή και διάφανη που κυριολεκτικά ξεχνάς ότι υπάρχει.

Διαθεσιμότητα

Η Speck διαθέτει θήκες για premium συσκευές της Apple (iPhone, iPad και MacBook), της Samsung, της Huawei, και άλλων μεγάλων εταιρειών.

Τις θήκες SPECK μπορεί κανείς να τις προμηθευτεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, καθώς και από μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων της Ελλάδας, όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος