Καίρια παρέμβαση του Μ. Σκούφαλου, έπεισε για τη συνέχιση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου

Καίρια παρέμβαση του Μ. Σκούφαλου, έπεισε για τη συνέχιση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου

Την ώρα που οι διακοπές στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν έντονες, και κατά την τοποθέτηση του υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικών υποθέσεων Νότη Μηταράκη που κατέθετε τα επιχειρήματά του για τα οφέλη μιας Κλειστής Δομής στο Αίπος, με πολίτες να μιλούν απαξιωτικά για το σύνολο των συμβούλων και των πολιτικών. Την ώρα που ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Καλογεράκης έκανε λόγο για διακοπή της συνεδρίασης αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, διακοπή που ζήτησε και ο τέως Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς, καθοριστική ήταν η στάση του δημοτικού συμβούλου Μάρκου Σκούφαλου.
Ο έμπειρος δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, απευθύνθηκε προσωπικά στους βρονταδούσους (που εκείνη την ώρα ήταν αυτοί που διαμαρτύρονταν) και τους ζήτησε να ησυχάσουν για να συνεχιστεί η συνεδρίαση.
«…επειδή παίζεται σήμερα ένα παιχνίδι, να διαλύσει σήμερα αυτή η συγκέντρωση, σας παρακαλώ πολύ να ησυχάσουμε όλοι. Παίζεται το παιχνίδι και με χειροκροτητές και με οτιδήποτε για να διαλυθεί σήμερα αυτή η συγκέντρωση, για να μην πάρει αποφάσεις. Για να προσπαθήσουν να περάσουν τις αποφάσεις με τα ΜΑΤ και τα κλειδιά. Μην επιτρέψουμε να παιχτεί αυτό το παιχνίδι. Να μην επιτρέψουμε!», κατέληξε ο Μάρκος Σκούφαλος δεχόμενος τα συγχαρητήρια και των συναδέλφων του για την παρέμβαση που έκανε.
Πράγματι μετά τη λήξη της ομιλίας του υφυπουργού και βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη, και μετά από μια μικρή διακοπή για να συνεννοηθεί ο Πρόεδρος του Δ.Σ. με τους επικεφαλής των παρατάξεων για το πώς θα μιλήσουν στη συνέχεια, η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά και έληξε με την ομόφωνη απόφαση για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις σε περιφερειακό επίπεδο 22 και 23 Ιανουαρίου.

The post Καίρια παρέμβαση του Μ. Σκούφαλου, έπεισε για τη συνέχιση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb