Έφτιαξαν την αυλή στο δημοτικό σχολείο Σισίου

Έφτιαξαν την αυλή στο δημοτικό σχολείο Σισίου

Ολοκληρώθηκε από το δήμο Αγίου Νικολάου η τσιμεντόστρωση στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου Σισίου, που αναμένεται να διευκολύνει την πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικών στο σχολικό συγκρότημα και να συμβάλει  στην ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων.

Όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Κώστας Καστελλιανάκης, ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, υλοποιείται με την τσιμεντόστρωση της αυλής του σχολείου, τη μελέτη της οποίας ανέλαβε το τμήμα συντήρησης και κατασκευών του δήμου, με την συνδρομή εθελοντών.

Εξ άλλου στο αμέσως προσεχές διάστημα, αναμένεται να κατασκευαστούν ράμπες ΑμεΑ, εντός του σχολικού συγκροτήματος και να προχωρήσει η συντήρηση της παλαιάς αίθουσας του Αναπτυξιακού Συλλόγου, προκειμένου να δοθεί σε χρήση.

Ο κ. Καστελλιανάκης αναφέρθηκε και στις εργασίες που γίνονται για την συντήρηση και ανακατασκευή της παιδικής χαράς του Σισίου, ενώ όπως υπογράμμισε στις νέες μελέτες του Δήμου Αγίου Νικολάου, έχουν συμπεριληφθεί οι  παιδικές χαρές Βραχασίου – Μιλάτου, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, θα δημοπρατηθούν έως τις αρχές του νέου έτους.

www.ert.gr

Κώστας Βασιλάκης