Καστοριά: Κινηματογραφική φυγή με κλεμμένο αυτοκίνητο- Συνελήφθη στο δάσος

Καστοριά: Κινηματογραφική φυγή με κλεμμένο αυτοκίνητο- Συνελήφθη στο δάσος

Έναν 37χρονο αλλοδαπό συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης σε δασική περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς,τον οποίον αρχικά προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο.
Ο 37χρονος, που δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, δε συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς που έθεσαν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς, ανέπτυξε ταχύτητα, τράπηκε σε φυγή και όταν εξετράπη της πορείας του, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή πεζός.
Ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς ο 37χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο συλληφθείς, το Βράδυ της Τετάρτης σε περιοχή της Καστοριάς, είχε κλέψει το αυτοκίνητο μιας 51χρονης ημεδαπής, ενώ επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

www.ert.gr

ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΖΕΛΗ