Εκδηλώσεις και ελεύθερη στάθμευση στο χριστουγεννιάτικο Ηράκλειο

Εκδηλώσεις και ελεύθερη στάθμευση στο χριστουγεννιάτικο Ηράκλειο

Στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», τον Θεατρικό Σταθμό, αλλά και σε χωριά συνεχίζονται σήμερα οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα, μουσικοποιητική βραδιά με τίτλο: «Ρωμάνα» θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 8:30’ στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα οδοιπορικό σε τόπους, γεγονότα και καιρούς από τον Βαγγέλη Σαμαράκη και τη «Μουσική Συντροφιά» του.
Στο μεταξύ, με σοκολατομαχίες, παραμύθια της γιαγιάς, cine- προβολές και ελληνικά τραγούδια συνεχίζονται σήμερα από τις 10 το πρωί, οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», στην πλατεία Ελευθερίας.
Επίσης, χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην περιοχή της Κνωσού, στον Άγιο Βλάση, στον Άγιο Σύλλα και στις Βασιλειές θα σκορπίσει σήμερα, από τις 5:30 το απόγευμα η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου.

Ελεύθερη στάθμευση στο κέντρο

Λόγω της αυξημένης κίνησης επισκεπτών και οχημάτων στο κέντρο του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, από την Δημοτική Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι το πάρκινγκ στις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης θα είναι ελεύθερο, χωρίς χρήση κάρτας, από τις 22 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου.

www.ert.gr

Νεκταρία Μανουσουδάκη