Έπαιζαν χιλιάδες ευρώ στα ζάρια

Έπαιζαν χιλιάδες ευρώ στα ζάρια

Επτά άτομα ηλικίας από 43 έως 59 ετών συνελήφθησαν προχθές τα ξημερώματα σε καφενείο, στο Ηράκλειο επειδή έπαιζαν ζάρια. Κατά την αστυνομική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάω από δέκα χιλιάδες ευρώ.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε μεταμεσονύκτιες ώρες σε καφενείο ιδιοκτησίας μιας γυναίκας 51 ετών, η οποία εκείνη την ώρα απουσίαζε.

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων έκαναν έλεγχο στο κατάστημα και διαπίστωσαν ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος, ένας 44χρονος, είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε έξι άτομα να παίζουν ζάρια, ενώ συμμετείχε και ο ίδιος. Και οι επτά συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε τόσο στους ίδιους όσο και στο καφενείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 12.970 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού και τρία ζεύγη ζαριών. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

www.ert.gr

Νεκταρία Μανουσουδάκη