Καραμανλής: Δε θα ανεχτούμε νταβατζηλίκια από μικρή μερίδα εργαζομένων στο Μετρό

Για «νταβατζηλίκια» από μικρή μερίδα εργαζομένων έκανε λόγο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής αναφερόμενος στην σημερινή στάση εργασίας του Μετρό.

Όπως δήλωσε ο υπουργός η «η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί 21 άτομα που βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις να κρατάνε σε ομηρία 1,5 εκατομμύρια πολίτες».

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι «Η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί «νταβατζηλίκια» και εκβιασμούς. Δεν γίνεται να μας ειδοποιούν χθες στις 6 το απόγευμα ότι θα κάνουν στάση εργασίας όταν η κυβέρνηση έχει δείξει ευαισθησία στα μισθολογικά τους και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τους κρατούσε σε ομηρία».

Όπως ανέφερε, έχει δοθεί εντολή στη γενική διεύθυνση λειτουργίας να επανατοποθετηθούν σε θέσεις εκδοτών 21 άτομα.

Το μεγάλο ζήτημα είναι η έλλειψη προσωπικού στα εκδοτήρια γιατί οι περισσότεροι μετατάχθηκαν σε διοικητικές θέσεις τόνισε ο κ. Καραμανλής και προσέθεσε ότι είναι ανάγκη να προμηθευτούμε περισσότερα εκδοτήρια, κάτι που θα γίνει μέσα στο επόμενο δίμηνο. Ο υπουργός Μεταφορών επεσήμανε ότι η κυβέρνηση θα θέσει σύντομα το ζήτημα του ελάχιστου προσωπικού ασφαλείας που ισχύει σε όλη την Ευρώπη και που εφαρμόζεται και στον ΟΣΕ.

Αφήστε μια απάντηση