Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας συμμετέχει στο συλλαλητήριο ενάντια στον προϋπολογισμό

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας συμμετέχει στο συλλαλητήριο ενάντια στον προϋπολογισμό

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας μέλος της (ΕΕΔΥΕ) καταγγέλλει και καταδικάζει «με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον εντεινόμενο αυταρχισμό, την κρατική βία και τρομοκρατία που όλο και περισσότερο επιστρατεύει η κυβέρνηση της ΝΔ -συνέχεια της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ- για να επιβάλλει «διά πυρός και σιδήρου» την αντεργατική της πολιτική σε όφελος των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων»

«Ο κρατικός προϋπολογισμός-καρμανιόλα για τα λαϊκά στρώματα, που προωθείται για ψήφιση στη Βουλή, είναι η άλλη όψη του νομίσματος της βαθιάς εμπλοκής της χώρας στους επικίνδυνους για το λαό και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τον εγκλωβισμό της Ελλάδας στη μέγγενη των λυσσαλέων ανταγωνισμών ανάμεσα στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.
Οι λαϊκές ανάγκες συνθλίβονται για να διατίθενται δισεκατομμύρια ευρώ στο κεφάλαιο, να χρηματοδοτούνται οι μονοπωλιακοί όμιλοι και να δουλεύει η ΝΑΤΟική μηχανή με την Ελλάδα πάντα μέσα στο γκρουπ των χωρών-μελών που ανταποκρίνονται στις ΝΑΤΟικές νόρμες του 2% του ΑΕΠ.
Δίνουμε μαχητικό μαζικό αγωνιστικό «παρών» στο συλλαλητήριο που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας την Τετάρτη 18/12 στη Λάρισα, στις 6.30 μ.μ. στη Κεντρική Πλατεία της Λάρισας. Είναι το ξεκάθαρο όχι στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό, στην ολομέτωπη επίθεση στο Ασφαλιστικό, στα εργατικά δικαιώματα, στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας».

www.ert.gr

Μάνια Γκουσιάρη