Θάνατος 73χρονης: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τους καθ’ομολογίαν δράστες

Θάνατος 73χρονης: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τους καθ’ομολογίαν δράστες

Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη το μεσημέρι έλαβαν από τον ανακριτή Κορίνθου, οι δύο κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους, το περασμένο Σάββατο.

Oι δύο -καθ’ ομολογίαν- δράστες με σκυμμένα κεφάλια και ζητώντας για άλλη μια φορά συγνώμη μπήκαν στο γραφείο του εισαγγελέα και στην συνέχεια οδηγήθηκαν στον ανακριτή.

Στην αστυνομία κατέθεσαν ότι έφτασαν στο έγκλημα, όταν ακολούθησαν την 73χρονη για να της αρπάξουν τη χρυσή αλυσίδα.

Ο συνοδηγός , φέρεται να ομολόγησε ότι δεν πρόλαβε να πάρει την αλυσίδα γιατί η γυναίκα τον έπιασε από την μπλούζα. Την ίδια στιγμή άκουσε φωνές και φοβήθηκε μην τους πιάσουν. Έτρεξε και μπήκε γρήγορα στη θέση του συνοδηγού.

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να αρπάξουν την χρυσή αλυσίδα ο οδηγός , φέρετα, να κατέθεσε ότι αρχικά δεν κατάλαβε ότι είχε προκαλέσει ανθρωποκτονία.

«Το αυτοκίνητο χοροπήδησε και τότε κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει. Προσπάθησε να φύγει ακόμα πιο γρήγορα. Η συνέχεια είναι γνωστή.

«Στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκαν στη σορό εντυπώματα από ελαστικά αυτοκινήτου και επιπλέον στο έδαφος μια κομμένη αλυσίδα λαιμού», ανακοίνωσε ο Διευθυντής Ασφέλαις Αττικής, Πέτρος Τζεφερης.

Και οι δύο ζήτησαν συγνώμη και δηλώνουν μετανιωμένοι.

Έκατσαν μέρες στην Αθήνα, κοιμόντουσαν στο αυτοκίνητο και μίλαγαν για αυτό το θέμα. Αποφάσισαν να πάνε στην αστυνομία και να πούνε την αλήθεια. Πήραν το αυτοκίνητο και παραδόθηκαν στο Τμήμα στα Μέγαρα.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Πέγκυ ΜπρούσαληΖώης Κακκαβάς 

Σχετική είδηση: Ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν την 73χρονη για μια χρυσή αλυσίδα (video)

www.ert.gr

Σοφία Χούντα