Πλέον μπορείς να κάνεις κλήσεις από τα Windows με smartphone Android

Techblog.gr

Windows Your Phone

Χάρη στο τελευταίο update της εφαρμογής Your Phone όλοι μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις από ένα Windows 10 PC, αρκεί να έχουν συνδέσει σε αυτό το Android smartphone τους.

Πώς είναι δυνατό κάτι τέτοιο

Οι δοκιμές της συγκεκριμένης λειτουργίας των Windows 10 είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, αποκλειστικά μέσω του προγράμματος Insider. Ωστόσο, η Microsoft ανακοίνωσε, από τον επίσημο λογαριασμό των Windows Insider, ότι θα ξεκινήσει την ενσωμάτωση της στις σταθερές εκδόσεις του λειτουργικού της συστήματος.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η διάθεση γίνεται σταδιακά. Οπότε, η Microsoft θα προσφέρει αυτή τη δυνατότητα πρώτα στους χρήστες των ΗΠΑ, έπειτα της Ευρώπης, και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε περισσότερες αγορές.

Για να μπορέσει κάποιος να πραγματοποιεί κλήσεις από τον υπολογιστή του, θα πρέπει αρχικά να έχει εγκατεστημένα στο σύστημα του τα Windows 10. Έπειτα, θα πρέπει να εγκαταστήσει στον υπολογιστή την εφαρμογή “Your Phone” και στο κινητό το app “Your Phone Companion – Link to Windows”.

Εφόσον εγκαταστήσει τις εφαρμογές και συνδέσει το smartphone με τον υπολογιστή του, θα έχει στη διάθεση του πολλές δυνατότητες, όπως το να διαχειρίζεται τα SMS, να βλέπει φωτογραφίες και να πραγματοποιεί κλήσεις.

Ο χρήστης μπορεί να καλεί οποιονδήποτε έχει στις επαφές του, ενώ αν τον καλέσει κάποιος στο κινητό μπορεί να απαντήσει μέσω του υπολογιστή.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος