Κομοτηνή: Γκολ αλληλεγγύης από Πανθρακικό και Δόξα Γρατινής

Κομοτηνή: Γκολ αλληλεγγύης από Πανθρακικό και  Δόξα Γρατινής

Γκολ αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς έβαλαν δύο ομάδες της Ροδόπης. Ο Πανθρακικός και η Δόξα Γρατινής δεν στάθηκαν μόνο στις υποχρεώσεις τους εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά παρακίνησαν τους φιλάθλους τους να συνδράμουν τα παιδιά που έχει ανάγκη. Κι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους και έφερε μαζί του είδη πρώτης ανάγκης για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 χωρίς να καταφέρει κάποια από τις δύο να αποχαιρετήσει το 2019 με νίκη. Το παιχνίδι εκτός από την ισοπαλία σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Νίκου Γκαϊδατζή σε σύγκρουση με τον Άγγελο Μπόσκο με όλη την οικογένεια της ομάδας να του εύχεται να γυρίσει υγιής στην δράση!

Στο αγωνιστικό σκέλος, στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής, ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο 16΄ με δυνατό σουτ του Τσιανάκα έξω από την μεγάλη περιοχή και η Δόξα Γρατινής ισοφάρισε στο 48΄ με τον Ερκάν, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Μπόσκο.

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Μπόσκος, Παύλου, Κυριαλάνης, Ζήκος, Ζάγγουλος (55΄ Μέριτς), Κονόμι (67΄ Καρασιούνας), Νάνος, Τσιανάκας, Γκαϊδατζής (43΄ Παπαδόπουλος), Τοπάλι (78΄ Παγώνης), Βιόπουλος

Δόξα Γρατινής (Στοϊνοβιτς): Μπουτσακτσή, Θεοδωρίδης, Στοϊνοβιτς Ν, Σιδηρόπουλος, Καμζέλας, Κρεμμύδας, Στοϊνοβιτς, Γιαννακιτζίδης, Ερκάν, Αντωνιάδης, Καρακόλιας

www.ert.gr

Μαρία Νικολάου