To exit poll των βρετανικών εκλογών – Έκτακτη εκπομπή στην ΕΡΤ1 (live)

To exit poll των βρετανικών εκλογών – Έκτακτη εκπομπή στην ΕΡΤ1 (live)

Στη Βρετανία, έκλεισαν πριν από λίγη ώρα οι κάλπες στις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές. Σύμφωνα με τα πρώτα exit poll οι Συντηρητικοί του Μπόρις Τζόνσον κερδίζουν με καταιγιστική διαφορά παίρνοντας 368 έδρες έναντι 191 των Εργατικών του Κόρμπιν.

Η ΕΡΤ1 καλύπτει τις πιο κρίσιμες εκλογές της Βρετανικής Ιστορίας μέσα από μία έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με τον Αντώνη Αλαφογιώργο.

Στο στούντιο, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιος για θέματα Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Birkbeck του Λονδίνου και πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Δουζίνας, καθώς και οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Απόκης, Αλεξάνδρα Βουδούρη και Πάνος Πολυζωΐδης, αναλύουν τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll, υπό τη σκιά ενός επικείμενου Brexit.

Σε ζωντανή σύνδεση με το Λονδίνο, οι ανταποκρίτριες της ΕΡΤ, Ευδοξία Λυμπέρη και Νατάσα Κατζάβελου, καθώς και ο δημοσιογράφος Λάμπης Τσιριγωτάκης, μεταφέρουν τον παλμό της εκλογικής μάχης.

Η αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Πιέρρου Τζανετάκου, η διεύθυνση παραγωγής του Νίκου Πέτσα και η σκηνοθεσία του Θανάση Τσαουσόπουλου.

www.ert.gr

Ιωάννης Δασκαλάκης
image}

Αφήστε μια απάντηση