Samsung Galaxy S11+: Θα έχει custom 108MP ISOCELL Bright HMX

Techblog.gr

Samsung ISOCELL Bright HMX 108MP

Το Samsung Galaxy S11+ θα είναι ένα “θηρίο” σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα. Τώρα μία νέα πληροφορία που αποκάλυψε ο γνωστός leakster, Ice Universe, υποστηρίζει ότι το S11+ θα έχει μία custom έκδοση του αισθητήρα 108MP ISOCELL Bright HMX. Σύμφωνα λοιπόν με τον leakster, αυτός ο αισθητήρας θα έχει υψηλότερο κόστος και ανώτερη ποιότητα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες τεχνικές προδιαγραφές του αισθητήρα παραμένουν άγνωστες. Αυτήν την custom έκδοση θα συνοδεύσουν μία κάμερα ultra wide, μία telephoto 2x optical zoom, μία periscope  telephoto 5x hybrid zoom και μία 3D ToF.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αισθητήρας των 108MP που δημιούργησε η Samsung σε συνεργασία με την Xiaomi έχει 0.8μm pixel size. Επίσης, υποστηρίζει καταγραφή βίντεο 6K, έχει μηχανισμό Smart ISO και ενσωματώνει την τεχνολογία Tetracell η οποία συνδυάζει τέσσερα pixel σε ένα για την δημιουργία φωτεινότερης και καθαρότερης φωτογραφίας.

Ο αισθητήρας αυτός έχει ήδη ενσωματωθεί σε smartphone της Xiaomi όχι όμως σε smartphone της Samsung, και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την σειρά Galaxy S11. Τέλος, η οικογένεια Samsung Galaxy S11 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 18 Φεβρουαρίου στο San Francisco.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης