Ναύπλιο:Αύριο απόγευμα ανάβουν το δέντρο στην Πλ. Συντάγματος

Ναύπλιο:Αύριο απόγευμα ανάβουν  το δέντρο στην Πλ. Συντάγματος

Λαμπερότερο από ποτέ το Ναύπλιο και ο Δήμος Ναυπλίου ευρύτερα υποδέχονται την γέννηση του Θεανθρώπου.

Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος θα δώσει το έναυσμα του εορτασμού της γέννησης της ελπίδας, ανάβοντας τα αστέρια που θα κοσμούν τον δέντρο της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Έχοντας δίπλα της τους συντελεστές των εκδηλώσεων, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη ,σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αίθουσα του Δημαρχείου Ναυπλιέων, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή κατά την έναρξη των εορτασμών στην Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ, στην παιδική χορωδία «Temperamento», στην χορωδία του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών VD Χρονοπούλου, στον Αθλητικό Προοδευτικό Σύλλογο «Χοροκίνηση».

Επίσης υπογράμμισε » το κάτι παραπάνω» που επιφυλάσσει στους επισκέπτες η εμφάνιση του Κουαρτέτου εγχόρδων Crescendo με την τραγουδίστρια Ιωάννα Εμμανουήλ και στην φιλική εμφάνιση της μεγάλης μας ερμηνεύτριας Πένυς Ξενάκη σε τραγούδια του Γιάννη Σπανού, ο οποίος είχε τιμηθεί από τον Δήμο Ναυπλίου στις 29 Απριλίου 2018.

Στην κεντρική πλατεία του Ναυπλίου από τις 17.30 ξωτικά, ξυλοπόδαροι και ταχυδακτυλουργοί θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους .

www.ert.gr

Γιάννης Γαλανόπουλος