Καβάλα: «Η Ευθαλία του Γαλατά» στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Καβάλα: «Η Ευθαλία του Γαλατά» στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας φιλοξενεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδι στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, την παράσταση «Η Ευθαλία του Γαλατά» του Θωμά Κοροβίνη σε σκηνοθεσία Ρέϊνας Εσκενάζυ.

Το έργο βασίζεται στο αφήγημα Φαχισέ Τσίκα του βραβευμένου συγγραφέα Θωμά Κοροβίνη και είναι η αφήγηση της ζωής της Ευθαλίας από την Κερασούντα που ήρθε το 1917 με τη γενοκτονία των Ποντίων ως ασυνόδευτο ορφανό του πολέμου στην Πόλη. Βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

Τιμές εισιτηρίων: 12 € κανονικό, 10 € μειωμένο – ομαδικό (άνω των 20 ατόμων)

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

www.ert.gr

ΣΑΚΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ