Άργος:Βούτσης-Παναγιώτου ομιλητές σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Άργος:Βούτσης-Παναγιώτου ομιλητές σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

To παρόν και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ήταν το αντικείμενο της αποψινής εκδήλωσης στο Άργος.

Στην εκδήλωση που έγινε στο Εργατικό Κέντρο της πόλης βασικοί ομιλητές ήσαν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο Παν .Παναγιώτου και ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας .

Όπως τόνισαν οι ομιλητές « ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στόχο την άσκηση μιας εποικοδομητικής αντιπολίτευσης μέσα στη Βουλή και ,παράλληλα, μέσα στην κοινωνία να είναι δίπλα στον πολίτη και τα προβλήματα του…» .

Ο κ. Βούτσης επισήμανε ότι « μας απασχολούν τα εθνικά θέματα , τα ελληνοτουρκικά , το προσφυγικό , αλλά και η καθημερινότητα του πολίτη , η οικονομία και άλλα θέματα στα οποία έχουμε συγκεκριμένες θέσεις ..’’.

Από την πλευρά του ο κ. Παναγιώτου τόνισε ότι «η κυβέρνηση εκφράζει ένα ξεπερασμένο νέο-φιλελευθερισμό με απορύθμιση του κοινωνικού κράτους ενώ οι προοδευτικές δυνάμεις αντιστέκονται για να μην οξυνθούν οι ανισότητες..».

Τους ομιλητές παρουσίασε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι το κόμμα θα πρέπει να γίνει , για την κοινωνία, « ένα κοινό σπίτι για όλους¨.

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

www.ert.gr

Γιάννης Γαλανόπουλος