ΝΟΔΕ Χίου: απαντά σε βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για προσφυγικό- μεταναστευτικό

ΝΟΔΕ Χίου: απαντά σε βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για προσφυγικό- μεταναστευτικό

“Τις τελευταίες ημέρες στη Χίο είμαστε μάρτυρες ενός θαύματος!! Ο τοπικός Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α Μιχαηλίδης μετά από 4 χρόνια προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, επιτέλους εμφανίστηκε και μάλιστα κάνει και βαρύγδουπες δηλώσεις!!! Δηλώνει λοιπόν ότι αντιτίθεται στη δημιουργία κλειστών δομών (!!!) και κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για αποτυχία στη διαχείριση της κρίσης αυτής…”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χίου, με αφορμή σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ όπου ρωτούσε το συνάδελφό του βουλευτή της ΝΔ και υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Νότη Μηταράκη για το θέμα της ΒΙΑΛ.

“Αντέξαμε 4 χρόνια την τραγελαφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα πρέπει να αντέξουμε άλλα 4 τουλάχιστον χρόνια την τραγελαφική αντιπολίτευση ενός κόμματος το οποίο συμπεριφέρεται σα να μην κυβέρνησε ποτέ, σημειώνει η ΝΟΔΕ Χίου και συνεχίζει:
“Εμείς απλά να θυμίσουμε τις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ περί μη θαλάσσιων συνόρων, τις δηλώσεις Μουζάλα τον Νοέμβριο του 2016 περί καινούριου camp και κέντρου κράτησης στη Χίο, τις δηλώσεις Τόσκα τον Μάιο του 2017 περί δημιουργίας ΠΡΟΚΕΚΑ στο Αεροδρόμιο των Ολύμπων, τις αόριστες δηλώσεις Βίτσα τον Οκτώβριο του 2018 για αποσυμφόρηση των νησιών, την κατ΄ επανάληψη επίρριψη ευθυνών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για μη συνεργασία στα επιπόλαια και επικίνδυνα σχέδιά σας κλπ.
“Η κοινωνία της Χίου ζει από κοντά όλη αυτή την κρίση και θυμάται όλες τις ανακολουθίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παρέλαβε κυριολεκτικά ένα κράτος με διαλυμένη οικονομία, με μηδενική προοπτική ανάπτυξης, έρμαιο των ΜΚΟ, με σημαντικές εκκρεμότητες στην εξωτερική πολιτική και με το όνομα της χώρας μας να κυκλοφορεί ως ανέκδοτο στα διεθνή δρώμενα. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κυρίως αδιάκοπη εργασία έχουμε αντιστρέψει το κλίμα στους περισσότερους τομείς μόλις σε 4 μήνες. Ακόμα και στο τεράστιο αυτό ζήτημα της μεταναστευτικής/προσφυγικής κρίσης, στο λίγο διάστημα που είμαστε κυβέρνηση έχουμε καταφέρει να βγάλουμε τη χώρα από την απομόνωση στην οποία την είχατε καταδικάσει και να φέρουμε το ζήτημα ως προτεραιότητα σε όλα τα διεθνή φόρα, επιζητώντας μια διεθνή λύση, κάτι το οποίο σταθερά καταφέρνουμε.

Επομένως μην αγχώνεστε, και αυτή η τεράστια ανορθογραφία της κυβέρνησής σας θα διορθωθεί δεόντως. Στο μεταξύ καλύτερα να κάνετε την αυτοκριτική σας και να συνηθίσετε τα έδρανα της αντιπολίτευσης”, καταλήγει η ΝΟΔΕ Χίου.

The post ΝΟΔΕ Χίου: απαντά σε βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για προσφυγικό- μεταναστευτικό appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb