Σήμερα παρουσιάζει το βιβλίο της για τον καρκίνο η Λία Γκουντρουμπή

Σήμερα παρουσιάζει το βιβλίο της για τον καρκίνο η Λία Γκουντρουμπή

Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου της Ευαγγελίας Γκουντρουμπή «Ο καρκίνος, οι γεννναίοι φίλοι μου κι εγώ» στις 7 μ.μ στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος» (πρώην θέατρο Μύλου).

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο Δημήτρης Φύσσας δημοσιογράφος, συγγραφέας. Επίσης η Κυριακή Σπανού, διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου, η Καλλιόπη Ρεβήσιου, καθηγήτρια αγγλικών και ο Νίκος Θεμελής, έμπορος.

Ο τίτλος του βιβλίου «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ» είναι πολύ αντιπροσωπευτικός. Πρόκειται για ένα βιβλίο εν μέρει αυτοβιογραφικό με πολλές αληθινές ιστορίες αλλά και με στοιχεία μυθοπλασίας. Ο καρκίνος αλλά και άλλες χρόνιες ασθένειες, ως κοινός παρονομαστής της συγγραφέως και των γενναίων φίλων της ξεδιπλώνουν σιγά σιγά το δώρο που λέγεται ζωή. Ένα βιβλίο με αλήθειες που συγκινούν, προκαλούν γέλιο, αισιόδοξο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως βιβλίο αυτοβελτίωσης. Με μηνύματα για όσους νόσησαν/νοσούν για όσους έχουν φίλους που νόσησαν/νοσούν αλλά τελικά και όλους. Για κάθε αναγνώστη που μέσα στην καθημερινότητα ξεχνά να ζει.

www.ert.gr

Μάνια Γκουσιάρη