Επιτροπή Αγώνα Πολιτών: Μακριά από κόμματα αποφάσισε η Γενική της Συνέλευση

Επιτροπή Αγώνα Πολιτών: Μακριά από κόμματα αποφάσισε η Γενική της Συνέλευση

Να παραμείνει ακομμάτιστη και ανεξάρτητη, χωρίς συμμετοχή κομματικών στελεχών στο Συντονιστικό της αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών, σε ανοιχτή ψηφοφορία που έγινε κατά τη διάρκεια της Γενικής της Συνέλευση, χθες, Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019. Με ψήφους 31 υπέρ, 9 κατά, 12 λευκά, «έδωσε τέλος σε ένα θέμα που απειλούσε τον ακομμάτιστο χαρακτήρα της» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη επίσης το νέο Συντονιστικό (ανανεωμένο σχεδόν κατά το ήμισυ) και δημιουργήθηκαν και νέες ομάδες εργασίας με παλαιά και νέα μέλη. Η Επιτροπή καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στις ομάδες αυτές δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους στη σελίδα της στο fb: epitropiAgonaVolou.

«Στον Αγώνα μας είναι ευπρόσδεκτοι όλοι και όλες να συμμετέχουν ως πολίτες χωρίς να προτάσσουν την κομματική τους ταυτότητα. Αυτή είναι και η βασική αρχή της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών ΚΑΤΑ της καύσης σκουπιδιών από την αρχή της σύστασής της έως σήμερα. Συνεχίζουμε δυνατά, ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό, την καύση σκουπιδιών και το εργοστάσιο SRF» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

www.ert.gr

ertweb